Coaching hos livsdesign- og skyggecoach

Få hjælp til at udfolde dig som du gerne vil

Mit navn er Heidi, og jeg er personlig coach. Jeg tilbyder coaching i mine lokaler i Eskilstrup, hvor jeg blandt andet hjælper klienter fra Falster, Lolland og det øvrige Sydsjælland. 

Derudover tilbyder jeg også online coaching, så jeg har mulighed for at hjælpe dig, uanset hvor henne i landet du befinder dig. Jeg er, ud over at være kostvejleder, også uddannet livsdesign- og skyggecoach. 

Jeg kan dermed hjælpe dig med at udfolde dig, præcis som du gerne vil.

Derudover har jeg 25 års erfaring med at arbejde med mennesker, og jeg er utrolig god til at lytte, ligesom jeg udviser stor empati.

Hvad er coaching?

Coaching handler om at støtte og hjælpe andre til at leve det liv, som de ønsker.

Det handler om at hjælpe mennesker med selv at indse, at de selv indeholder alt det, der skal til for at kunne ændre på det, der står i vejen for at leve det liv, som man ønsker.

Sådan kan jeg hjælpe dig

Jeg kan blandt andet hjælpe dig med at få bearbejdet nogle af de oplevelser og erfaringer, som du har med dig i bagagen. Det kan for eksempel være noget fra din barndom, der blokerer dig i at få det liv, som du gerne vil leve. 

Det kan handle om fordomme, normer og regler, som du er vokset op med, men som du nu kan mærke begrænser dig i at udfolde dig, som du gerne vil.

Det kan også være, at du har brug for hjælp til mentalt at blive klar til en sundere livsstil.

Mulighederne er mange. Uanset hvad hjælper jeg dig med at komme videre, så du kan leve det liv, som du ønsker.​

Få professionel hjælp med en kostvejleder ved din side

Min kostvejledning er bygget op omkring en sund livsstil med et fokus på den rette sammensætning af sund og varieret kost. Du får dækket dine behov for både protein, fedt, kulhydrater samt vitaminer og mineraler.

Jeg ved, at det virker, for jeg har selv tabt 20 kg, og nu ønsker jeg også at hjælpe dig med at nå dine personlige mål. Kontakt mig derfor gerne i dag for personlig rådgivning og et skræddersyet forløb.

-​Afbud skal ske senest 24 timer før den aftale tid - ellers opkræves fuldt beløb for aftalen.​

Jeg besvarer henvendelser hurtigst muligt.​​ Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Heidi er uddannet Sosu-assistent, og har arbejdet med mennesker i over 25 år. Hun har selv erfaring med et større vægttab, og ønsker nu at hjælpe andre mennesker på rette vej med en sundere livsstil.

Kontakt os

Riis Kostvejledning

Telefon: 24 84 85 99

E-mail: heidiriis@riiskostvejledning.dk

Poppelvej 4

4863 Eskilstrup

Se rutevejledning

Åbningstider

Mandag – Fredag: 08.00 – 16.00​

Weekend og helligdage: Lukket

Mulighed for aftalte tider udenfor åbningstiderne

CVR-nummer: 42414298