Parforløb

Jeg har i mange år selv kæmpet med overvægt, og forsøgt mig med diverse kure og livsstilsændringer, uden der var noget af det, jeg kunne holde særligt længe. Ofte skyldes det at kurene indeholdt fødevare, der veg meget fra familiens vanlige kost, eller at det krævede meget ekstra arbejde at tilberede min mad, udover det til familien.

Jeg er uddannet kostvejleder og sundhedscoach hos Henriette Søvind, og hendes principper går ud på at (næsten) alt er tilladt, inden for afmålte rammer. Desuden er der ”hyggeting” langt ind i ugeplanen.

Man kan stort set følge familiens kost, bare i afmålte mængder, indenfor grønsager, kød, og fedt.

Jeg har fulgt dette i snart et år nu, og holder det fint hver dag. Har på denne livsstilsændring tabt 20 kg og har opnået mit mål.

Få professionel hjælp med en kostvejleder ved din side

Min kostvejledning er bygget op omkring en sund livsstil med et fokus på den rette sammensætning af sund og varieret kost. Du får dækket dine behov for både protein, fedt, kulhydrater samt vitaminer og mineraler.

Jeg ved, at det virker, for jeg har selv tabt 20 kg, og nu ønsker jeg også at hjælpe dig med at nå dine personlige mål. Kontakt mig derfor gerne i dag for personlig rådgivning og et skræddersyet forløb.

-​Afbud skal ske senest 24 timer før den aftale tid - ellers opkræves fuldt beløb for aftalen.​

Jeg besvarer henvendelser hurtigst muligt.​​ Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Heidi er uddannet Sosu-assistent, og har arbejdet med mennesker i over 25 år. Hun har selv erfaring med et større vægttab, og ønsker nu at hjælpe andre mennesker på rette vej med en sundere livsstil.

Kontakt os

Riis Kostvejledning

Telefon: 24 84 85 99

E-mail: heidiriis@riiskostvejledning.dk

Poppelvej 4

4863 Eskilstrup

Se rutevejledning

Åbningstider

Mandag – Fredag: 08.00 – 16.00​

Weekend og helligdage: Lukket

Mulighed for aftalte tider udenfor åbningstiderne

CVR-nummer: 42414298