Udendørstræning skræddersyet til dig og dit helbred

Få et individuelt udarbejdet træningsprogram

Har du brug for hjælp til at sammensætte et træningsprogram, der passer til din fysik, og som samtidig kan hjælpe dig med at sætte skub i vægttabet? Så lad mig hjælpe dig.

Jeg kan sammensætte et individuelt udarbejdet træningsprogram til dig bestående af udendørstræning, som passer til lige netop din fysik og din formåen. Programmet kan justeres løbende, efterhånden som du udvikler mere muskelmasse og udholdenhed. 

Træningen kan arrangeres enten 1:1 eller i mindre grupper alt afhængigt af dine ønsker og behov.

Jeg holder til i Eskilstrup, hvor jeg blandt andet hjælper klienter fra Lolland, Falster og hele det øvrige Sydsjælland. Kommer du et andet sted fra, kan jeg også sammensætte et træningsprogram til dig online.

Brug naturen som ”træningscenter”

Mit træningsprogram vil opfordre dig til at bruge naturen som ”træningscenter” og benytte naturmaterialer til træningsredskaber. 

Du behøver nemlig ikke at træne i et traditionelt fitnesscenter og betale for et medlemskab, når du har naturen lige uden for døren. Det er også min opfattelse, at det ofte er nemmere at overkomme træningen, hvis det ikke i sig selv er en udflugt blot at komme hen at træne.

Når det er sagt, så er det dog også muligt at benytte træningsprogrammet på hel traditionel vis, hvis det passer dig bedre. Der er ikke noget, der er rigtigt eller forkert. Det vigtigste er, at du får rørt dig.

Jeg skræddersyr et personligt træningsprogram til dig

Jeg skræddersyr et personligt træningsprogram til dig, der blandt andet tager højde for din erfaring med træning, din fysiske formåen og dit helbred. Derudover sammensætter jeg også programmet ud fra, om du ønsker udendørstræning, hjemmetræning eller træning i et fitnesscenter.

Få professionel hjælp med en kostvejleder ved din side

Min kostvejledning er bygget op omkring en sund livsstil med et fokus på den rette sammensætning af sund og varieret kost. Du får dækket dine behov for både protein, fedt, kulhydrater samt vitaminer og mineraler.

Jeg ved, at det virker, for jeg har selv tabt 20 kg, og nu ønsker jeg også at hjælpe dig med at nå dine personlige mål. Kontakt mig derfor gerne i dag for personlig rådgivning og et skræddersyet forløb.

-​Afbud skal ske senest 24 timer før den aftale tid - ellers opkræves fuldt beløb for aftalen.​

Jeg besvarer henvendelser hurtigst muligt.​​ Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Heidi er uddannet Sosu-assistent, og har arbejdet med mennesker i over 25 år. Hun har selv erfaring med et større vægttab, og ønsker nu at hjælpe andre mennesker på rette vej med en sundere livsstil.

Kontakt os

Riis Kostvejledning

Telefon: 24 84 85 99

E-mail: heidiriis@riiskostvejledning.dk

Poppelvej 4

4863 Eskilstrup

Se rutevejledning

Åbningstider

Mandag – Fredag: 08.00 – 16.00​

Weekend og helligdage: Lukket

Mulighed for aftalte tider udenfor åbningstiderne

CVR-nummer: 42414298